آیا از روغن نارگیل برای مراقبت از پوست می‌توان استفاده نمود؟

3043

بدون دیدگاه

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
آیا از روغن نارگیل برای مراقبت از پوست می‌توان استفاده نمود؟

قرن‌هاست که روغن نارگیل برای مبارزه با خشکی پوست استفاده می‌شود. روغن نارگیل اغلب برای درمان خشکی مزمن پوست، اگزما، پسوریازیس (بیماری پوستی که سبب خارش، قرمزی و پوسته شدن می‌شود) پیشنهاد می‌شود. همچنین به عنوان روغن ماساژ برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد و معمولاً بعد از حمام یا دوش گرفتن، برای کمک به حفظ رطوبت پوست بکار می‌رود.

روغن نارگیل بخاطر خاصیت ضد التهابی، به عنوان یک ضد چروک موثر در بازار عرضه می‌شود. اما هیچ دلیل قطعی وجود ندارد که نسبت به محصولات دیگر تاثیر بیشتری به عنوان یک ضد چروک داشته باشد.

روغن نارگیل چیست؟
روغن نارگیل، روغن استخراج شده از گوشت نارگیلِ رسیده است، اگرچه، احتمالاً باید «چربی نارگیل» خوانده شود؛ چون تقریباً از 90 درصد چربی اشباع شده بدست می‌آید. به این خاطر است که در هوای اتاق منجمد می‌شود. در آسیای جنوب شرقی، مردم قرن‌هاست بخاطر حجم چربی بالا، از روغن نارگیل برای پخت وپز، مخصوصاً سرخ کردن استفاده می‌کنند. انجمن قلب امریکا، پیشنهاد می‌کند که از روغن نارگیل و روغن‌های گرمسیری دیگر کمتر در رژیم غذایتان استفاده کنید. چربی همیشه چیز بدی نیست!
اگرچه مطالعه در زمینه‌ی امراض کودکان هندی نشان داده که ماساژ نوزادان با روغن نارگیل نتیجه‌ی سریع‌تر و فوق‌العاده‌تری برای اضافه نمودن وزن کودکان نسبت به ماساژ کودکان با روغن‌های معدنی دارد؛ به این خاطر که پوست کودکان تازه متولد شده نازک است و چربی را سریع‌تر جذب می‌کند.
روغن نارگیل گاهی با روغن کاکائو ترکیب می‌شود که هر دو در لوازم آرایشی استفاده می‌شوند. روغن کاکائو، اسمی است که به جای دانه کاکائو استفاده می‌شود.

روغن نارگیل شامل چه ماده‌ی مغذی است و چه کاری انجام می‌دهد؟
در کنار آشپزی، روغن نارگیل به عنوان مرطوب کننده پوست بسیار حائز اهمیت است. روغن نارگیل در حدود یک درصد ویتامین E دارد و ماده‌ی مناسبی در زمینه‌ی مراقبت از پوست می‌باشد. همچنین شامل اسید لوریک است که بسیاری از تحقیقات نشان داده که خاصیت ضد باکتری دارد که می‌تواند علیه جوش آکنه مفید باشد. همپنین بعضی از مطالعات نشان می‌دهد که روغن نارگیل بخاطر خواص آنتی اکسیدان و قابلیت بالای کلاژن، به التیام پوست کمک می‌کند. تحقیقات انجام شده در تایلند نشان می‌دهد که روغن نارگیل خاصیت ضد التهابی دارد که باعث بهبود آکنه می‌شود.

آیا مدارکی برای کارایی و فواید روغن نارگیل وجود دارد؟
در حالی که ادعاهای زیادی درباره‌ی فواید سلامتی روغن نارگیل وجود دارد، نبود مدارک و اسناد تحقیقاتی کافی، این ادعا را زیر سوال می‌برد. ولی این مورد که نارگیل خاصیت ضد چروک دارد، کاملاً درست است.

مرطوب کننده‌
وقتی در مورد هیدرات پوست صحبت می‌کنیم، یک مطالعه روی افرادی با پوست‌های خشک نشان می‌دهد که روغن نارگیل تاثیر بیشتری از روغن معدنی دارد.

التیام دهنده‌ی زخم
مطالعه‌ی دیگر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده که نشان می‌دهد روغن نارگیل به التیام زخم‌ها کمک می‌کند!
درمان زخم‌ها با روغن نارگیل به خاطر سطح بالای آنتی اکسیدان و کلاژن است که دو ترکیب اصلی در درمان زخم‌ها می‌باشد. روغن نارگیل همچنین خاصیت ضد باکتریایی دارد که در بهبود زخم‌ها کمک می‌کند و عفونت‌های پوستی را نیز کاهش می‌دهد.

آکنه
تحقیق روی اثرات اسید لوریک موجود در روغن نارگیل نشان می‌دهد که خواص ضد عفونی طبیعی این اسید، می‌تواند باکتری آکنه را یک تا پانزده بار بهتر از پروکسیدبنزوئیل که یک عنصر موجود در داروهای آکنه است، متوقف سازد.

منبع از www.healthline.com

اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تماس با ما

 تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی
   خیابان ب، بن بست هشتم، پلاک 3

 

0912-9469391

 021-22038971

 021-22042737

  مشاهده نقشه آنلاین


فرم تماس

نقشه